ANASAYFA KÜLTÜR EVLERİ KURSLARIMIZ PROJELERİMİZ ETKİNLİKLERİMİZ FOTO GALERİ BASINDA BİZ İLETİŞİM
BAŞKANDAN MESAJ
 
   Ülkemizde ve dünyadaki hızlı gelişime paralel olarak bir takım ekonomik, sosyal ve kültürel sorunlar yaşanmaktadır. Köyden kente göçlerle adeta köyleşen kentlerde  eğitimsizlik, işsizlik, kültürel sorunlar, toplumsal uyumsuzluk, kuşaklar arası çatışma ve zararlı alışkanlıklar edinme eğilimlerinin artması ve benzeri sorunlar sonucunda çözüm olarak yerel idarelerin de örgün eğitimi tamamlayıcı Yaygın Eğitim Merkezleri  oluşturması kaçınılmaz olmuştur.

    Yüreğir ilçesindeki gereksinimler doğrultusunda insanların meslek sahibi olmalarını sağlamak, becerilerini geliştirerek nitelikli, aktif, üretici kılmak ve  topluma kalifiye eleman kazandırılmasına katkıda bulunmak için Meslek Edindirme Merkezlerimize ayrı bir anlam ve önem veriyoruz.

    İnsan merkezli, adalet eksenli sosyal belediyecilik anlayışının gereği olarak vatandaşlarımızı meslek sahibi yapmaya öncelik veriyoruz. Tamamı ücretsiz olarak verilen ve sosyal belediyeciliğin asli unsurlarından olan bu hizmetimiz vatandaşlarımızın büyük takdirini kazanmaktadır.

    “İnsanlara balık dağıtmaktansa, balık tutmayı öğretmek” bizim için daha önceliklidir.

     


                                           Sevgi ve Saygılarımla

                                                                Mahmut ÇELİKCAN
                                                                              BELEDİYE BAŞKANI
 
Web Tasarım : 2 Adam Yazılım ve Teknoloji