“Peygamberimizin Hayatı” konulu yarışmanın sonuçları belli oldu
Kaynak :    Haber Tarihi : 20.3.2015

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Adana Bölge Müdürlüğü’nün düzenlediği “Peygamberimizin Hayatı” konulu yarışmanın sonuçları belli oldu. Yüreğir Belediyesi 18 yurt birincisini çeyrek altınla ödüllendirdi.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Adana Bölge Müdürlüğü “Peygamberimizin Hayatı” konulu yarışma düzenledi. Adana Bölge Müdürlüğü’ne bağlı 18 yurtta 1054 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen yarışmada ilk olarak yurt birincileri seçildi. Daha sonra Fevzi Çakmak Öğrenci Yurdu’nda ilk üçün belirlendiği final yarışması yapıldı. Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Adana Bölge Müdürlüğü birinciyi Umre, ikinciyi iPad, üçüncüyü tam altınla ödüllendirdi. Yüreğir Belediyesi ise 18 yurt birincisine çeyrek altın hediye etti.