ANASAYFA KÜLTÜR EVLERİ KURSLARIMIZ PROJELERİMİZ ETKİNLİKLERİMİZ FOTO GALERİ BASINDA BİZ İLETİŞİM
KÜLTÜR EVLERİ’NDE MÜZİK KURSLARI DEVAM EDİYOR!
Kaynak :    Haber Tarihi : 12.2.2015

Yüreğir Belediyesi Kültür Evleri bünyesinde ve Yüreğir Kültür Merkezi’nde müzik kursları devam ediyor. Bağlama, gitar, piyano ve keman kursları yoğun ilgi görüyor.

BAĞLAMA, GİTAR, PİYANO VE KEMAN KURSU!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ın en önemli projelerinden biri olan Kültür Evleri’nde ve Yüreğir Kültür Merkezi’nde diğer aktivitelerin yanı sıra başlatılan müzik kursları da devam ediyor. 11 Kültür Evi ve Kültür Merkezi’ndeki kurslarda Bağlama, gitar, keman ve piyano eğitimi veriliyor. Dört branşta devam eden kursların eğitimini lisanslı müzik öğretmenleri üstleniyor. Müziğe meraklı gençler bu eğitimlerden hiçbir ücret ödemeden faydalanıyor.
  Yüreğir Belediyesi’nin müzik kurslarına katılan öğrenciler kurslardaki enstrümanları kullanarak eğitim alıyor. Bağlama, gitar, piyano ve keman kursları yoğun ilgi görüyor.

BAŞKAN ÇELİKCAN: ‘GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ!’

Gençlerimizin vakitlerini en iyi şekilde değerlendirmeleri için bu tür kursları düzenlediklerini belirten Başkan Çelikcan ‘Adanamız sanat dalında birçok değer yetiştirdi. Bu bereketli topraklar nice sanatçılara ev sahipliği yaptı, yapmaya da devam ediyor. Bizde yeni değerlerin yetişmesi adına bu mekanları hizmete açtık. Gençlerimize ve çocuklarımıza sahip çıkıp onları yeni açtığımız Kültür Evlerimize davet ediyoruz. Kültür Evlerimizde ve Kültür Merkezimizde birçok aktivitenin yanında müzik kursları da veriyoruz. Kurslarımız lisanslı müzik eğitmenleri tarafından veriliyor. Bu kurslarımızla yetenekli, müziğe ilgili değerlerimize, geleceğimiz olan gençlerimize sahip çıkıyoruz.” şeklinde konuştu.

Bu Habere Yapılan Yorumlar
Bu habere henüz yorum yapılamış...
Habere Yorum Yaz
Ad Soyad Label
E-Mail Adresi
Yorum  
  
Web Tasarım : 2 Adam Yazılım ve Teknoloji