ANASAYFA KÜLTÜR EVLERİ KURSLARIMIZ PROJELERİMİZ ETKİNLİKLERİMİZ FOTO GALERİ BASINDA BİZ İLETİŞİM
BAŞKAN ÇELİKCAN'IN 10 KASIM MESAJI
Kaynak :    Haber Tarihi : 10.12.2014

BAŞKAN ÇELİKCAN: 'ATAYA OLAN SEVGİ VE SAYGI TÜRK ULUSUNUN KALBİNDEN HİÇ BİR ZAMAN SİLİNMEYECEKTİR'

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Ataya olan saygı ve sevginin Türk ulusunun kalbinden hiçbir zaman silinemeyeceğini belirterek‘ Türk ulusunu bağımsızlığa kavuşturan,  çağdaş uygarlık düzeyine çıkaran, adı ve eserleri sonsuza kadar yaşayacak olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümünde atamızı saygıyla anıyoruz.’ şeklinde konuştu.

Çelikcan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda’ Ulusumuzun ışık kaynağı, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu, aydınlık Türkiye’nin sembolü, büyük devrimci ve düşünce adamı atamızı rahmetle anıyoruz.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yaptığı işlerle dünyaca kabul edilen büyük bir liderdir. Atatürk savaşlardaki başarılarıyla büyük asker, yönetimiyle büyük bir devlet adamı; görüşlerindeki sağlamlık, doğruluk, geçerlilik uluslar arası ilişkilerde güvenilirlik, barış ve insan severlik  değerleri de  evrensel bir kişidir. Bunun en güzel örneği ise düşmanlarca yurdun her köşesi işgal edilmişken dahi, hiç karamsarlığa kapılmadan milli mücadeleyi başlatıp düşmanları yurdumuzdan söküp atmasıdır. Vefatının yıldönümünde atamızı bir kez daha saygıyla anıyoruz.' dedi.

Bu Habere Yapılan Yorumlar
Bu habere henüz yorum yapılamış...
Habere Yorum Yaz
Ad Soyad Label
E-Mail Adresi
Yorum  
  
Web Tasarım : 2 Adam Yazılım ve Teknoloji