HAMİT SUCU’DAN MEHMET AKİF ERSOY KÜLTÜR EVİ’NE ZİYARET
Kaynak :    Haber Tarihi : 21.10.2014

KOSGEB İL MÜDÜRÜ HAMİT SUCU’DAN
MEHMET AKİF ERSOY KÜLTÜR EVİ’NE ZİYARET

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ın göreve geldiğinde hayata geçirdiği 11 adet Kültür Evi Yüreğir’in göz bebeği oldu. Yüreğir'de değişimin adeta simgesi olan Kültür Evleri'ni ziyaret edenler hayranlıklarını gizleyemiyorlar.

7 den 70’e herkesin faydalandığı Kültür Evleri dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Son olarak Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirim ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Adana İl Müdürü Hamit Sucu Yüreğir Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Evi’ni ziyaret etti.

KOSGEB Adana İl Müdürü Hamit Sucu ziyaret ettiği Mehmet Akif Ersoy Kültür Evi’nde kursiyerlere verilen eğitimlerle ilgili bilgi aldı. Sucu, Kültür Evi’nde verilen kursları taktir ettiğini ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

KOSGEB Adana İl Müdürü Hamit Sucu ayrıca Ebru Sanatı atölyesinde Ebru Sanatını denedi.