ANASAYFA KÜLTÜR EVLERİ KURSLARIMIZ PROJELERİMİZ ETKİNLİKLERİMİZ FOTO GALERİ BASINDA BİZ İLETİŞİM
Başkan Çelikcan: "Herşeyin başı eğitimdir"
Kaynak :    Haber Tarihi : 15.9.2014

Başkan Çelikcan"Herşeyin başı eğitimdir"

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan 2014-2015 Eğitim  Öğretim Yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Çelikcan yayınladığı mesajda ‘ Muasır medeniyetler seviyesine ulaşmada geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı hayata hazırlamak çok önemlidir. Bunun da tek yolu eğitimli bireylerden geçmektedir.’ diyerek eğitimin önemine değindi.

Yüreğir de hizmete açılan Kültür Evleri'nin öğrencilerin her zaman hizmetinde olduğunu belirten Başkan Çelikcan ' Hizmete açtığımız 11 adet Kültür Evlerimizde öğrencilerimizin eğitimine katkı sağlıyoruz. Ders takviye kursları , hobi ve meslek kursları , yaz kursları düzenleyerek öğrencilerimizin boş zamanlarının en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlıyoruz. Kültür Evlerimiz bu anlamda büyük bir boşluğu doldurmuş durumda.' şeklinde konuştu.

Yeni Yetişen neslin , bilime dayalı bilgi üreten ve bilgileri gelişen teknoloji ile ekonomik yararlılığa çeviren özgüveni gelişmiş bireyler olarak yetiştirilmesi gerektiğini belirten Başkan Çelikcan ‘Bunun için öğretmenlerimize ve velilerimize büyük görevler düşmektedir. Türkiye’de yeni yetişen genç nesiller bunu başaracak güçtedir.’dedi.

Bu Habere Yapılan Yorumlar
Muhammed Mücahit KAYA 19.10.2014 13:39:00
Sayın Yüreğir Belediye Başkanımız; Ben bu sene lise son sınıfta okumaktayım Allah kısmet ederse bu sene üniversite sınavına gideceğim,dershaneye gitmiyorum. Benim sizden isteğim yapmış oldugunuz kültür evlerinde ygs-lys kurslarının verilmesini sizden rica ediyorum.Saygılarımla
Habere Yorum Yaz
Ad Soyad Label
E-Mail Adresi
Yorum  
  
Web Tasarım : 2 Adam Yazılım ve Teknoloji