ANASAYFA KÜLTÜR EVLERİ KURSLARIMIZ PROJELERİMİZ ETKİNLİKLERİMİZ FOTO GALERİ BASINDA BİZ İLETİŞİM
BAŞKAN ÇELİKCAN YILIN ANNESİNE ÖDÜLÜNÜ VERDİ
Kaynak :    Haber Tarihi : 26.5.2014
BAŞKAN ÇELİKCAN YILIN ANNESİNE ÖDÜLÜNÜ VERDİ
Yüreğir Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezinde düzenlenen Anneler Gününde özel eğitime ihtiyaç duyan çocukların annelerini ve kurslara katılan tüm annelerin anneler gününü kutlayan Başkan Çelikcan onları değişik hediyelerle mutlu etti.
 Özel eğitim gören çocukların annelerini yılın annesi olarak gördüklerini belirten Başkan Çelikcan 'Bu ailelerimizin ve çocuklarımızın hayatlarını kolaylaştırmak hepimizin öncelikli görevlerinden biri olmalıdır. Biz Adana'da bir ilki gerçekleştirerek Engelli Koordinasyon Merkezimizi hayata geçirdik. Hepimizin bu konularda duyarlı  olması şarttır.' dedi.
YÜREĞİRDE YILIN ANNESİ YELİZ DEMİRCİ
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Yüreğir Engelli Koordinasyon Merkezinde özel eğitim gören yüzde 10- 15 görebilen, Albino Hastası olan Yaren ve Eylül Su' nun annesi Yeliz Demirci'yi yılın annesi seçti. Çeşitli hediyeler vererek Anneler Günü'nü kutladı. 
Başkan Mahmut Çelikcan 'Anneleri bir gün değil, her gün hatırlamamız gereken en önemli değerlerimizdir.’dedi.Her ferdin ilk öğretmeni annesidir. Yüce Rabbimizden annelerimiz hakkında görevlerimizi en iyi şekilde yerine getirmeyi ve bacılarımıza Hz. Fatma’yı örnek alan anneler olmayı nasip buyurmasını diliyorum. Toplumun en önemli sağlık göstergesi annelerin eğitim durumu, evlatların ebeveynlerine saygılarıdır.
Bu vesile ile tüm annelerin ‘Anneler Günü’nü’ kutluyorum.’ şeklinde konuştu.

   
   
   
   
Bu Habere Yapılan Yorumlar
Bu habere henüz yorum yapılamış...
Habere Yorum Yaz
Ad Soyad Label
E-Mail Adresi
Yorum  
  
Web Tasarım : 2 Adam Yazılım ve Teknoloji