ANASAYFA KÜLTÜR EVLERİ KURSLARIMIZ PROJELERİMİZ ETKİNLİKLERİMİZ FOTO GALERİ BASINDA BİZ İLETİŞİM
ENGELLERİ BİRLİKTE AŞALIM
Kaynak :    Haber Tarihi : 23.12.2013
ENGELLERİ BİRLİKTE AŞALIM
Yüreğir Belediye Başkanımız Sayın Mahmut ÇELİKCAN’ ın Adanalılara sunduğu kültür evlerinden Yavuzlar Kültür Evi ve Engelli Koordinasyon Merkezi sanatsal ve mesleki kurslarıyla halka hizmete hızla devam etmekte. 
Özellikle engelli vatandaşlarımıza uygun olarak inşa edilen Engelli Koordinasyon Merkezimiz Adana’da bir ilki gerçekleştiriyor. Seramik kursu, bilgisayar kursu, el sanatları kursu, resim ve ana sınıfı kurslarımız engelli vatandaşlarımıza sosyal aktivitelerini geçirebilecekleri güzel bir ortamda çeşitli ürünler sergileyebilecekleri ve aynı zamanda mesleki anlamda kurs bitiminde milli eğitim bakanlığı onaylı sertifika alabilecekleri eşsiz imkanlar sunuyor.
Birçok sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte Yüreğir Belediyesinin ortaklaşa yürütmüş olduğu eğitim seminerleriyle de engellileri eğitecek tarzda yapılan destekler veriliyor. Bu destekler özel danışmanlık olarak da sürdürülüyor. 
Kurslarımızdan engelli ana sınıfımız özel eğitimli öğretmenler ile hizmetinizdedir. Engelli çocuklarınızı engelli ana sınıfımıza teslim edip sizinde hem sanatsal hem mesleki kurslarımıza katılmanız bir engel teşkil etmeyecek.
Seramik kursumuz da engelli vatandaşlarımızın toprak ile uğraşıp negatif elektriğini atabilecekleri ve el kaslarını geliştirebilecekleri bir kurs ortamımız var. El sanatları kursumuzda çeşitli ev eşyaları süsler yapabilir, aşçılık sınıfımızda pasta ve yemek tarifleri öğrenebilir, bilgisayar ve müzik kurslarımıza katılabilirsiniz. Engelli vatandaşlarımız kurslarımıza ücretsiz servislerimiz aracılığıyla rahatlıkla katılabilirler. Bütün kurslarımız ÜCRETSİZ dir. Kayıtlarımız SÜREKLİ devam etmektedir.

   
   
   
   


Bu Habere Yapılan Yorumlar
Bu habere henüz yorum yapılamış...
Habere Yorum Yaz
Ad Soyad Label
E-Mail Adresi
Yorum  
  
Web Tasarım : 2 Adam Yazılım ve Teknoloji