ANASAYFA KÜLTÜR EVLERİ KURSLARIMIZ PROJELERİMİZ ETKİNLİKLERİMİZ FOTO GALERİ BASINDA BİZ İLETİŞİM
YENİ YAŞAM ALANINIZ
Kaynak :    Haber Tarihi : 16.12.2013
YENİ YAŞAM ALANINIZ
  2013-2014 Eğitim ve öğretim yılına Yüreğir Belediyesi Kültür Evleri çok büyük katılımların olduğu kurslarıyla başladı. Yüreğir Belediye başkanımız Sayın Mahmut ÇELİKCAN kültür evlerimizde kursiyerlerimizle bir araya geldi.
Seramik kursu, çini kursu, cam fizyon kursu, müzik kursu, resim kursu, el sanatları kursu (ahşap boyama, takı tasarım, deri çanta yapımı, deri ve keçe çalışması kursu), ebru sanatı kursu, tiyatro kursu, bilgisayar kursu, tekstil kursu, hazır giyim kursu, dikiş-nakış kursu, kuaförlük kursu, aşçılık kursu, bilgisayar kursu, autocad kursu, netcad kursu, bilgisayarlı muhasebe kursu, tıbbi sekreterlik kursu, yönetici asistanlığı kursu, ana sınıfı kursu, güreş kursu, tekvando kursu, step aerobik kursu, İngilizce kursu, sbs ve ygs hazırlık kursu, hasta ve yaşlı bakım kursu, diksiyon kursu, kuran kursları ve daha pek çok kurslarımızın yer aldığı kültür evlerimizde mesleki ve sanatsal faaliyetlerimizin yanı sıra psikolojik anlamda uzman eğitmenler tarafından eğitim seminerimiz verilmektedir.
  Yoğun ilginin olduğu Yüreğir halkının dışında Seyhan ve Çukurova’dan da ciddi rağbet gören ÜCRETSİZ kurslarımız Adana’nın her yerinden halkımızı kucaklıyor.
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Bu Habere Yapılan Yorumlar
Bu habere henüz yorum yapılamış...
Habere Yorum Yaz
Ad Soyad Label
E-Mail Adresi
Yorum  
  
Web Tasarım : 2 Adam Yazılım ve Teknoloji