ANASAYFA KÜLTÜR EVLERİ KURSLARIMIZ PROJELERİMİZ ETKİNLİKLERİMİZ FOTO GALERİ BASINDA BİZ İLETİŞİM
İLK KEZ SİNEMADA FİLM İZLEDİLER
Kaynak :    Haber Tarihi : 19.8.2013
Adana’nın merkez Yüreğir ilçe belediyesinin Doğankent Kültürevi’nde eğitim gören çocuklar, hayatlarında ilk kez sinemaya gitmenin keyfini yaşadı.
Optimum Outlet Adana Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ndeki Avşar Sineması’nda ’Şirinler 2’ adlı filmi izleyen çocuklar, unutamayacakları bir gün yaşadı. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ın talimatıyla kurulan ve kente göçle gelen ailelerin yoğunlukta olduğu Doğankent Kültürevi’nin öğrencileri, sinema keyfinin ardından Playland Eğlence Merkezi’ndeki atlıkarıncadan otomobillere kadar tüm oyun araçlarıyla eğlencenin doruğuna çıktı.
Proje koordinatörü Naci Kazan, yoğun göç alan gecekondu bölgelerindeki maddi durumu yetersiz olan çocukların eğitimine katkı sunmak ve kente entegrasyonlarını sağlamak amacıyla gerçekleştirdikleri bu çalışma kapsamında, 30 kadar öğrencinin ilk kez sinemada film izlediklerini söyledi. Sinema ve oyun salonlarının ardından yürüyen merdivenlerden yemek katına çıkarken oldukça heyecanlı oldukları gözlenen çocuklar, hep birlikte yemek yiyerek eğlenceli geçen bir günün ardından unutamayacakları çocukluk anılarıyla evlerine döndü.
Bu Habere Yapılan Yorumlar
Bu habere henüz yorum yapılamış...
Habere Yorum Yaz
Ad Soyad Label
E-Mail Adresi
Yorum  
  
Web Tasarım : 2 Adam Yazılım ve Teknoloji