FUTBOL TURNUVASI
Kaynak :    Haber Tarihi : 2.7.2013

Yüreğir Belediyesi Kültür Evleri arası 10.06.2013 - 14.06.2013 tarihleri arasında Adana Demirspor tesislerinde gerçekleştirilen futbol turnuvasını Mevlana Kültür Evi futbol takımı kazandı. İlk maçını M.Akif Kültür Evine karşı 13-0, ikinci maçını ise Y.Emre Kültür Evine karşı 7-3 kazanarak finale kalan futbol takımı final maçında A.Yesevi Kültür Evini 3-1 'lik skorla geçerek birincilik kupasını kucakladı. Birincilik kupasını Belediye Başkanımız Syn. Mahmut ÇELİKCAN 'ın elinden alan oyuncular büyük sevinç yaşadılar.

soner 3.7.2013 09:19:00
Birincilik zaten bizimdi sevincimize belediye başkanımızda katıldı emeği geçen hocalara kaptanımıza mevlana kültür evini yaptıran bizlere bu imkanları sunan başkanımıza çoook tşk ederiz.