23 NİSAN KUTLAMALARI
Kaynak :    Haber Tarihi : 26.4.2013
Yüreğir Belediyesi tarafından, Doğankent Kültür Evi’nde bölgede tarım işçiliği yapan ve çadırda yaşayan ailelerin çocukları için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama. Çocukların şiir okuyup, gösteriler sergilediği etkinlikte konuşan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Bu çocuklarımız için oluşturulan sınıflara ilk geldiklerinde çok tedirgindiler. Öğretmenlerimizin verdikleri eğitim sayesinde gösteri düzenleyecek duruma gelmişlerdir. Bugün hep birlikte bu etkinlikleri gururla izliyoruz. Bu çocuklarımıza eğitim öğretimin yanı sıra sosyal etkinliklerle öz güvenlerini geliştiriyoruz” dedi. “Çadırlarından servisle her gün alınan 25 çocuk, Kültür Evimize getirilerek onlar için hazırlanan özel sınıflarda okul öncesi eğitimleri, kişisel bakım kişisel gelişimi, zihinde algılama, dil gelişimi ve psikomotor alanlarının kullanımı ve diğer gelişimleri için eğitimler veriliyor.