ANASAYFA KÜLTÜR EVLERİ KURSLARIMIZ PROJELERİMİZ ETKİNLİKLERİMİZ FOTO GALERİ BASINDA BİZ İLETİŞİM
8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜN'DE BAŞKAN KOLTUĞU KADINLARA BIRAKILDI
Kaynak :    Haber Tarihi : 8.3.2013
Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla makamını bir çocuk annesi Sibel Anlı'ya devretti. Anlı ve beraberindeki çeşitli vakıf ve derneklerde görevli kadınları karşılayan Çelikcan, çiçek vererek, günlerini kutladı.
Belediye Başkanlığı makamına oturan Anlı, özellikle ülkemizde kadına yönelik şiddet ve baskıların el birliğiyle önlenmesinin önemine dikkati çekerek, Yüreğirli kadınlara yönelik hizmetlerinden ve misafirperverliğinden dolayı Başkan Çelikcan'a tüm kadınlar adına teşekkür etti.
Anlı, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Şekeroğlu'nu yanına çağırarak, kadına karşı şiddeti önlemek, kadınları daha da bilinçlendirmek için kültür evlerinde çeşitli seminer ve etkinlikler düzenlenmesi talimatında bulundu.
Yüreğir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne ev hanımı ve 3 çocuk annesi Kamer Azgın, Zabıta Müdürlüğü'ne ise 3 çocuk annesi, ev hanımı Sevcan Kaygısız getirildi.
Yüreğir'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Belediyede Başkanlık ve Büdürlük Koltukları 1 günlüğüne kadınlara emanet edildi.
Bu Habere Yapılan Yorumlar
Bu habere henüz yorum yapılamış...
Habere Yorum Yaz
Ad Soyad Label