ANASAYFA KÜLTÜR EVLERİ KURSLARIMIZ PROJELERİMİZ ETKİNLİKLERİMİZ FOTO GALERİ BASINDA BİZ İLETİŞİM
Çetin Topçuoğlu Kültür Evi'nde, aşçılık kursu öğrencileri pasta yarışması
Kaynak :    Haber Tarihi : 8.3.2013
Levent Çetin Topçuoğlu Kültür Evi'nde, aşçılık kursu öğrencileri arasında pasta yarışması düzenlendi.

Jüri üyeliklerini TÜRSAB Adana Bölge Başkanı Nesrin Güçhan, Pasta Bahçesi İşletmeleri Sahibi Feride Zeyneloğlu, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ın eşi Mehtap Çelikcan İl Müftüsü Arif Gökçe’nin eşi Neriman Gökce, AK Parti İl ve Yüreğir İlçe Kadın Kolları Başkanları Emine Karaköse ve Zeynep Acem yaptılar.
Jürinin değerlendirme sonucunda birinci Şahsın Koçoğlu, ikinci Ayşe Turhan ve üçüncü Lütfiye Tunçyiğit oldular.
Dereceye girenlere Yüreğir Belediyesi çeşitli ödüller verildi.
TÜRSAB Adana Bölge Başkanı Nesrin Güçhan, "Adana’ya özgü ürünler kullanarak yeni tatlar oluşturabilirsiniz. Hem ilimizin tanıtımı açısından da çok önemli olur. Herkesin emeğine sağlık değişik lezzetleri tatma fırsatına vardık" dedi.
Pasta Bahçesi İşletmecisi Feride Zeyneloğlu bu çalışmaların devam etmesini ve bu işten kursiyerlerin para kazanarak aile bütçelerine katkı sağlayabileceklerine belirtti.
Adana Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından katılımcılara 15 dakikalık ‘Kadınlık Bizde Kalsın’ skeç gösterimi ve Halk Müziği Korosu söyledikleri türkülerle hoşça vakit geçirmelerini sağladılar.
Kültür Evlerinde düzenlenen etkinliklere bütün davet eden Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ‘Kültür Evlerini yaparak ne kadar iyi bir iş yaptığımızı bir kez daha anlamış olduk. Buralara her gün binlerce vatandaşımız gelerek buralarda yapılan faaliyetlerden faydalanıyorlar. Bundan sonrada bu tür faaliyetlerimiz artarak devam edecektir" dedi.
Etkinliklere katılan kadınların tamamına Yüreğir Belediyesi tarafından sürpriz hediyeler veriliyor.
Bu Habere Yapılan Yorumlar
Bu habere henüz yorum yapılamış...
Habere Yorum Yaz
Ad Soyad Label
E-Mail Adresi
Yorum  
  
Web Tasarım : 2 Adam Yazılım ve Teknoloji